Onze missie!

Wij van Claimbird wijzen consumenten op hun rechten. Hierbij helpen wij consumenten te krijgen waar zij recht op hebben.

Over ons

Claimbird informeert en assisteert consumenten bij het indienen van een claim voor compensatie bij luchtvaartmaatschappijen. Als u problemen ondervind met uw vlucht dan heeft u in veelal recht op een compensatie die kan oplopen tot €600,-.

Wij van Claimbird hebben gezien dat luchtvaartmaatschappijen misbruik maken van consumenten doordat zij (informatie over het verkrijgen van) compensaties bewust achterhouden. Deze handelswijze van luchtvaartmaatschappijen heeft onze missie doen ontstaan. Wij van Claimbird wijzen consumenten op hun rechten. Daarbij helpen wij consumenten te krijgen waar zij recht op hebben.

Tijdens het claimproces gaan onze juristen, met de wet in de hand, de dialoog aan met de luchtvaartmaatschappij. Door de juridische kennis van onze juristen kunnen wij luchtvaartmaatschappijen in 95% van de gevallen toch overhalen om aan u de compensatie te betalen waar u recht op heeft.

Wanneer de luchtvaartmaatschappij geen gehoor geeft aan onze sommaties dan zijn wij bereid te procederen bij de rechtbank.

Heeft u problemen gehad tijdens uw vlucht en vermoed u dat u recht heeft op een compensatie? Check uw claim dan nu!

Check claim